MIMA - exposition Dream Box

Visites pour groupesGroepstariefGroup price
95€ (semaineweekweek) / 95€ (week-end)
+ prix de l'entrée
Prix pour les écoles
75€ (semaine) / 75€ (week-end)
Infos par mail ou par téléphoneInformatie per email of telefoonInformation by email or phone
Tijdsduur: 
1h environ
Wandeltocht

Stap de toverwereld van DREAM BOX binnen. Verken de grenzen van je zintuigen en ontdek waartoe je verbeeldingskracht in staat is.
In volgorde van verschijning luiden de illusies als volgt: de psychedelische box van Elzo Durt, de fantasmagorische wereld van Hell’O, de muzikale incantaties van Escif, de trompe-l’oeil van Felipe Pantone en de vragenlijst van Imabelpro Eurostom, de onderneming van Gogolplex..

Immersief en ludiek: met  deze  twee  bijvoeglijke  naamwoorden  kan  de  6de tentoonstelling  van  het MIMA worden samengevat.  De expo luistert naar de naam DREAM BOX en ontleent haar taal aan de wereld van de magie. Optische illusies, trucage, trompe-l’oeil, visuele en muzikale incantaties: laat je zintuigen erdoor leiden en geef je verbeeldingskracht de ruimte.

Tijdens dit bezoek word je tegelijk op "intuïtieve" en "reflectieve" denksporen gezet.  Illusies bedriegen je zintuigen  en  geven  je  verbeeldingskracht  een  oppepper.  De  realiteit  lijkt  niet  alleen  meer  objectief  en rationeel. 

Rondleidingen in de tentoonstelling voor groepen, scholen, en individuelen worden aangeboden op verschillende data ook in het weekend en tijdens nocturnes!

Tarieven:

  • Rondleidingen voor individuele bezoekers: 15€ (gratis < 12 jaar)
  • Rondleidingen voor groepen: 95€ + toegangstickets
  • Rondleidingen voor scholen: 75€/klas + toegangstickets
Rendez-vous plaats: 
MIMA
Henegouwekaai 41
1080 Brussel

Reservering

Reservatie vereist via ons online formulier.

Reservaties zijn afgesloten op vrijdag vóór het weekend.