Foodmet (Abbatoir)

Individuele tochten
 
Prix : 
Prijs : 
Price : 
0€ (sur réservation)
 
Tijdsduur: 
1:00
oktober: zo2010:00
& 11:30
  • 20/10 11:30 : rondleiding door architect Britt Van Rampey

De ‘Abbatoirs’ van Anderlecht zijn een unicum in Europa. Naast de historische slachthuishal van 1888 is de vleesindustrie nog steeds prominent aanwezig, met in zijn zog een voedingsmarkt, feestzalen en nog veel meer. Terwijl andere hoofdsteden ‘vuile’ industrie verbannen, breidt ze hier zelfs uit. De ‘Foodmet’ van ORG was de eerste stap in een groot toekomstplan.

Rondleidingen in het Nederlands worden verzorgd door Korei vzw.

Architect : ORG-Permanent Modernity
Website : orgpermod.com
Official project name : Foodmet
Location : Anderlecht
Programme : Food hall with a restaurant and roof garden, including associated logistic and technical areas ; outdoor areas
Procedure : Direct commission
Client : Abattoir
Lead contractor : Jacques Delens
Structural engineering : VK Engineering
Services engineering : VK Engineering
Completion : June 2015
Total floor area : 23,436m2 (incl. outdoor areas) -12,905m2 (excl.outdoor areas)
Budget : € 16,000,000 (excl. VAT and fees)

Rendez-vous plaats: 
Rue Ropsy Chaudron 24
1070 Brussel

Reservering

Reservatie vereist via ons online formulier.

Reservaties zijn afgesloten op vrijdag vóór het weekend.