Foutmelding

  • Notice: Undefined index: und in eval() (regel 5 van /home/arkadia/public_html/sites/all/modules/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: und in eval() (regel 64 van /home/arkadia/public_html/sites/all/modules/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

BELvue Museum

Rondleidingen voor scholen
 
Prix : 
Prijs : 
Price : 
€ (sur réservation)
 
Prix pour les écoles
85€ (semaine) / 95€ (week-end)
Tijdsduur: 
1h30
Wandeltocht

Het BELvue museum heeft zijn permanente tentoonstelling volledig vernieuwd! Sinds 21 juli 2016 nodigt het BELvue museum u uit om België en zijn geschiedenis te ontdekken a.d.h.v. zeven thema's: democratie, welvaart, solidariteit, pluralisme, migratie, taal en Europa. Een moderne presentatie met als doel jonge bezoekers te helpen om het België van vandaag beter te begrijpen. In de gangen worden meer dan 200 items gepresenteerd die het materiële geheugen van België belichamen. Verschillende zullen u doen stilstaan, onder meer: een lithografie van Magritte, verschillende kristallen vazen uit Val Saint-Lambert, een motorfiets en zelfs een voetbal gesigneerd door de Rode Duivels.

België en zijn geschiedenis, een complex en spannend onderwerp, ontdekt u op interactieve en leerzame wijze met uw leerlingen.

Reservering

Reservatie vereist via ons online formulier.

Reservaties zijn afgesloten op vrijdag vóór het weekend.